Inicio Noticias de Elche Més de dos centenars de persones participen en una marxa ciclista urbana...

Més de dos centenars de persones participen en una marxa ciclista urbana amb motiu de la Setmana de la Mobilitat


L’activitat ha comptat amb la presència de l’alcalde, Carlos González, la regidora de Mobilitat, Esther Díez, el regidor d’Esports, Vicente Alberola, i l’edil de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, així com amb agents de la Policia Local


Més de dos centenars de persones han participat en una marxa ciclista urbana amb motiu de la Setmana de la Mobilitat que ha organitzat la Regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament d’Elx. L’activitat, que ha començat a la plaça de Baix i a la pedania de la Penya de les Àguiles, ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Carlos González, la regidora de Mobilitat, Esther Díez, el regidor d’Esports, Vicente Alberola, i l’edil de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, així com amb agents de la Policia Local.

L’edil de Mobilitat ha assenyalat que “la celebració d’aquesta marxa ens permet recuperar les iniciatives de promoció del transport net” i ha puntualitzat que “aquesta activitat se suma al treball que desenvolupem des de la Regidoria per a posar en marxa nous carrils bici com els que estan projectats a l’avinguda d’Alacant i Pere Joan Perpinyà, així com l‘ampliació del servei de BiciElx que comptarà amb 10 noves estacions abans de finalitzar 2021”.

La mobilitat sostenible continuarà sent una de les estratègies fonamentals de l’estratègia del Govern Municipal, perquè és clau per a rebaixar les emissions contaminants al nostre municipi i per a posar fre a l’avanç de l’emergència climàtica”, ha destacat Díez.

El circuit ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Penya de les Àguiles i ha discorregut per carrers com Alfons XII, Ángel, Blasco Ibáñez o Concepción Arenal.

La iniciativa s’inclou en les activitats organitzades per la Regidoria de Mobilitat amb l’objectiu que més il·licitans i il·licitanes aposten per moure’s de manera més sostenible

Aquesta marxa s’inclou en les activitats organitzades per la Regidoria de Mobilitat per a celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat, amb l’objectiu que més il·licitans i il·licitanes aposten per moure’s de forma més sostenible.


[trx_audio url=”https://soundcloud.com/ayuntamiento-de-elche/marcha-ciclista-urbana-con-motivo-de-la-semana-de-la-movilidad-en-elche”]
Artículo anteriorL’alcalde considera que és una bona notícia per al calçat i per a la ciutat que més de 20 marques il·licitanes assistisquen a la Fira de Milà
Artículo siguienteL’alcalde inaugura a Elx el V Congrés Nacional de la Federació Espanyola de Diabetis
Toda la actualidad de la ciudad de Elche y provincia.