Inicio Noticias de Elche L’alcalde rep la presidenta de l’AVL, Veronica Cantó, l’acadèmica il·licitana Tudi Torró,...

L’alcalde rep la presidenta de l’AVL, Veronica Cantó, l’acadèmica il·licitana Tudi Torró, i el president del Tempir, Josep Enric Escribano

L’alcalde, Carlos González, i l’edil de Promoció Lingüística, Carles Molina, han rebut al migdia a l’Ajuntament d’Elx la presidenta de Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Verònica Cantó, l’acadèmica i filòloga il·licitana Tudi Torró –guardonada amb el Ram d’Or en 2020–, i el president de l’associació El Tempir, Josep Enric Escribano.

Cantó, editora natural de Cocentaina, va inaugurar una nova etapa en l’AVL amb la seua presa de possessió el mes d’abril passat, i hui ha explicat a González i a Molina alguns dels projectes de la institució al sud de la Comunitat.

L’AVL, nascuda en 2001, és l’entitat normativa oficial de l’idioma valencià i forma part de la Generalitat Valenciana. Té la seua seu al monestir de Sant Miquel dels Reis, a València.- Te recomendamos -